Meniul

Noutăți

Ultimele anunțuri de la HostExpres.Ro

Jul
13th

Modificari in sistemul de plati

Buna ziua, astazi in data de 13-01-2020 dorim sa va anuntam ca am DEZACTIVAT din motive interne, urmatoarele metode de plata: Card Online, PaySafeCard, Plata prin SMS. Ca alternativa puteti efectua plati prin PayPal, atat metoda clasica unde va este solicitat un cont pe paypal si un card atasat contului pentru a putea plati. Dar puteti efectua ... Continuare »

Nov
29th

BlackFriday La HostExpres.Ro

Buna seara dragi mei, ca sa tinem pasul cu acest trend venim si noi cu rediceri pentru voi. In perioada 29/11 pana pe 07/12 aveti parte de o reducere de 20% la toate produsele si serviciile noastre. Folosind codul black20Aceasta reducere se aplica atat clientilor deja inregistrati cat si clientilor noi, acest cod promotional poate fi folosit o ... Continuare »

Oct
20th

Oferta pentru domeniul .srl

Pana la sfarsitul anului aveti domeniul .srl la un pret promotional de 6euro inregistrarea in primul an.

Va multumim ca sunteti alaturi de noi si va invitam sa accesati pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/HostExpres   pentru a fi la curent cu toate ofertele si promotiile noastre.

Aug
18th

90% reducere pentru servere metin2

Buna seara, venim cu inca o oferta pentru voi. Doar pana la sfarsitul luni beneficiati de 2 oferte speciale. 50% reducere la serverele de metin2, pe viata sau 90% reducere, in prima luna. Acum totul depinde de voi sa alegeti oferta care va place cel mai mult. 50% reducere > cod promo: 50off 90% reducere > cod promo: 90off   Intra ... Continuare »

Aug
6th

Reduceri de pana la 20%

Pana pe data de  27.08.2019 aveti parte de reduceree de pana la 20%. Pentru mai multe detalii va asteptam pe pagina noastra de facebook.

https://www.facebook.com/HostExpres

Aug
6th

PaySafeCard

Dorim sa va anuntam ca am adaugat ca metoda de plata paysafecard.

https://www.facebook.com/HostExpres

Copyright © 2022 HostExpres.Ro. All Rights Reserved.